Detta recept läste jag i "Konditorns bästa". Kakorna lever verkligen upp till sitt namn. De är förföriskt goda och smäter i munnen.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Lätta och goda att baka. Men trots att jag inte öppnade luckan så sjönk kakorna ihop. De såg ut som havreflarn men de var goda iallafall. 3:a för formen och 5:a för smaken
Kakorna sjunk ihop trots att jag inte öppnade luckan men dom var goda. Fick skära rutor av dom istället!
Jag har bakat dessa efter receptet ur boken "Konditorns bästa" och de blev perfekta. Mängderna socker etc i receptet ovan är tyvärr inte samma som i boken. :( Har sparat detta recept i min kokbok och redigerat det så att mängderna överensstämmer med receptet i boken.