Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksglass med ädelostsås

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En underbart uppfriskande efterrätt som passar perfekt runt jul.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa pepparkakorna och blanda ihop med resten av ingredienserna. Häll i glassmaskin eller frys och rör om varje halvtimma tills den fått en bra konsistens.
  2. Blanda vatten och ädelosten i en kastrull och värm på medelvärme tills en jämn sås.
  3. Varva sås och glass i en fin dessertskål och smula över lite pepparkakskross. Njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.