Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksgrissini

 
Skriv ut

Festligt och ett nytt fräcks sätt att äta pepparkakor med ädelost. En succé på julfesten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Kavla ut pepparkaksdegen lite tjockare än vanligt, på mjölat underlag. Skär ut 20 cm långa och 1 1/2 cm breda stänger. Lägg försiktigt stängerna på en bakplåtspappers klädd plåt.
  2. Ställ in i ugnen i ca 5 min . Låt svalna. Dekorera med kristyren.
  3. Mixa med en mixerstav ädelosten och fraichen.
  4. Servera pepparkaksgrissinin med dippen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.