Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksgrizzini

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Är ett nytt och kul sätt att bjuda på. Ställ pinnarna i ett högt glas. servera till glögg med russin och mandel i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kavla ut degen tunt, och skär ut vågiga pinnar, ca 20 cm långa och lägg dem på en plåt.
  2. Tryck ut andra figurer med pepparkasmått, och lägg en vid varje pinne och tryck till lätt.
  3. Grädda i ugnen (200-225 grader) endast några få min.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.