Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkakskladdkaka

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Barnen kom på att man kunde byta ut cacao mot pepparkakskryddor så vi testade det och det blev supergott

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen på 175 grader. Smält smöret. Blanda i alla ingredienser i en bunke och rör till en slät smet, vispa inte. Häll i en ugnsform och grädda mitt i ugnen i ca. 25 minuter. Låt svalna och serveras med en klick grädde om man så önskar.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • anilla 5 december 2010

    Sonen bakade denna underbara kaka igår. Den var supergod med en stark smak av pepparkakskryddorna! Perfekt till adventsglöggen! Tack för receptet! PS. Den smakade lika gott idag! DS.

  • EllinorNorgren 5 december 2010

    Supermumsig kaka! Tack för receptet!

  • Carro_Snarro 15 november 2011

    Kanske lite mindre socker och min stod inne i 35 minuter. Men Jesus vad god! Maken sa: Detta är en sådan kaka jag kan äta för mycket av. (Dvs toppbetyg)

  • LCHFmari 19 november 2011

    Kakan blev jätte god! Tack för idéen!

  • christincarlsson 11 december 2011

    Verkligen super god!!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.