Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksmuffins

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Vill man inte knapra pâ skarpa pepparkakor, är de här muffinskakorna helt perfekta! Smakar underbart ljuvligt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda det rumsvarma margarinet med farinsocker. Ett ägg i taget vispas ner i smeten. Blanda i vaniljkvarken.Häll i de torra ingredienserna och rör snabbt och försiktigt om.
  2. Klicka smeten i muffinsformar eller amerikanska muffinsformar till ca 3/4 av formen. Sätt in i ugnen pâ 220ºC i ca 12 minuter.
  3. När muffinsarna är är färdiggräddade och har kallnat pudras florsocker pâ med en stjärna som schablon.
  4. Servera muffinsarna med glögg eller kaffe!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.