Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksmuffins

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Det här receptet är ursprungligen från 40-talet. Med muscovadoråsocker får smaken en ton av choklad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Vispa ägg och socker riktigt vitt och poröst. Blanda ner smör och yoghurt.
  3. Blanda mjölet väl med kryddor, bikarbonat och korinter. Blanda sedan ner det i äggvispet.
  4. Ställ ut muffinsformar i ett muffinsbleck och fördela smeten i formarna. Grädda i ugnen ca 20 minuter tills muffinsen känns torra i mitten – prova med en sticka.
  5. Låt svalna under bakduk och glasera dem sedan ev. med kristyr.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • imminn 24 februari 2010

    Godmorgon! Jag vill bara säja ett stort tack till dej för alla fina recept som du delger oss. Jag har nog sparat de flesta recepten och jag ska pröva och jag lovar att ge dej bedömning. Ha det gott! MVH// Imminn

  • vicke58 24 februari 2010

    detta verkade va ett spännande recept tack

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.