Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksmuffins med ädelosttopp

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Ser ut som små bakelser och är otroligt goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader.
  2. Vispa ihop smeten enligt förpackningen. Fördela smeten i dubbla småbrödsformar.
  3. Grädda muffinsen i 15 minuter och låt dem svalna.
  4. Riv ädelosten och rör ihop med färskosten. Spritsa eller klicka ostkrämen på muffinsen. Garnera med en halv valnöt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.