Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksmuffins med ädelosttopping

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Är jättegoda till julens glöggfester.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Rör rumsvarmt fett och socker poröst. Använd gärna matberedare. Tillsätt ett ägg i taget och rör om. Rör ner gräddfil eller filmjölk och mjölet blandat med kryddor och bikarbonat eller bakpulver.
  3. Ställ muffinsformarna på en plåt. Fördela smeten i formarna och grädda i mitten av ugnen 10-12 minuter. Låt dem kallna.
  4. Blanda ingredienserna till toppingen till en slät smet, går lättast i matberedare.
  5. Lägg en klick på varje muffins och garnera.
  6. Servera som tilltugg till glögg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.