Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksmuffins med hallonfrosting

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Smarriga muffins och enkla att göra

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret i en kastrull och låt det svalna något. Vispa ägg och socker pösigt,gärna med elvisp. Blanda mjöl,kanel,nejlika,ingefära och bikarbonat. Vänd ner mjölblandningen i smeten tillsammans med smör och filmjölk och blanda till en smet med slickepott. Häll smeten i muffinsformar som står i muffinsbleck. Grädda mitt i ugnen i 10-12 minuter i 225 grader. Låt svalna. Frosting: Vispa rumsvarmt smör mjukt,gärna med elvisp. Sikta i florsocker. Blanda i citronsaft och färskost och vispa ihop. Tillsätt bärpulver till önskad färg och smak. Lägg frostingen i en spritspåse och spritsa en rejäl topp på varje muffins,eller bred på frostingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.