Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksmuffins med lingon

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

En god julmuffins, men också en muffins till hallonsaften en solig sommardag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt i en skål. Rör försiktigt ner gräddfil, margarin och lingonsylt i smeten. Blanda mjöl, kryddor och bikarbonat i en annan skål. Rör försiktigt ner i smeten. Skeda upp i muffinsformar. Grädda i 225 grader i 15-20 minuter.
  2. Glasyr: vispa philadelphiaost, florsocker och citronskal till en jämn smet och bred glasyren över de avsvalnade muffinsen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Maahl 1 december 2008

    Mums! Använd stora muffinsformar, jag tog små och fick öka på antalet - sen fick jag öka på glasyren för att det skulle räcka till alla muffins. Men gott blev det!

  • guardianlinda 3 december 2010

    Bakade dessa goda muffins tidigare ikväll, la till 2 tsk vaniljsocker, pudrade florsocker över sitället för glasyr, mumsigt.....Tack för ett bra recept/Kram Linda

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.