Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksmuffins med lingon

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Jag använder gärna lingon i baket eftersom bären har en frisk och lagom söt smak.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Smörj och bröa en muffinsplåt där varje hål rymmer 1 dl eller ställ muffinsformar på en plåt. Rör smör och socker poröst. Tillsätt äggen, ett i taget. Blanda alla torra ingredienser och rör ner dem i smeten. Rör i vispgrädden. Blanda lingonen med 1 msk vetemjöl och vänd ner dem i smeten. Häll smeten i formarna. Grädda cirka 15 minuter, känn med en provsticka att de är genomgräddade. Låt muffinsen kallna. Lägg en klick kesella och några lingon på muffinsen och pudra över kanel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.