Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksmuffins med polkafrosting

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kombination av två av julens alla läckerheter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Muffins: Smält smöret, vispa ägg och socker poröst. Tillsätt sedan smöret och blanda ner kesellan.
  2. Blanda de torra ingredienserna och rör ned dessa i smeten.
  3. Grädda i övre delen av ugnen, 225°c, i 10-15 minuter.
  4. Frosting: Dela polkagrisarna (gärna i en mixer, mortel) så att de blir någorlunda mosade, spara lite till topping.
  5. Blanda alla ingredienserna till en jämn smet.
  6. Spritsa frostingen över muffinsen och strö över lite av det restrerande polkagriskrosset över cupcaken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.