Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksmuffins med snöglasyr

 
  • Serverar: 15-20 portioner
Skriv ut

Dessa kan göras både med och utan glasyr

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör ner äggen med en gaffel och tillsätt sedan honung, yoghurt och olja. Blanda väl och fyll aluminiumformar till hälften med smeten och grädda i ugnen i ca 15 minuter.
  2. Låt muffinsen svalna på galler. Gör under tiden glasyren genom att blanda florsockret med vatten. Rör till en jämn, tjock, trögflytande vit smet.
  3. Toppa muffinsen med 1/2 tsk glasyr och ev ett fint strössel. Servera eller frys in.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.