Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksmusslor med lingongrädde

(1 kommentar)  
Skriv ut

Enklare kan det inte bli . Med färdig pepparkaksdeg görs enkelt dessa julkakor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ger 30 musslor
  2. Sätt ugnen på 225 grader. Smörj de veckade formarna noga. Tryck ut degen mycket tunt i formarna. Degen skall nästan vara genomskinlig. Ställ formarna kallt 10 minuter före gräddning.
  3. Grädda i 5 minuter mitt i ugnen. Ta ut och låt kallna i formarna innan de försiktigt kanckas loss. Vispa grädden och vänd ner 2/3 av sylten och lägg en klick i varje formoch garnera med resterande sylt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • asasto 2 mars 2013

    Pepparkaksmusslorna blir faktiskt mycket godare med turkisk yoghurt än med vanlig grädde. Bara ha i en klick turkosk yoghurt i formarna och en klick lingonsylt ovanpå, smaskens!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.