Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkakspannacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God och fin, min blev inte lika fin.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp grädde, socker och pepparkakskryddorna. Blötlägg gelantinet i gräddblandningen och låt gelantinet lösas upp. Fördela i portionsformar och låt stelna. Tvätta apelsinerna noga. Riv apelsinerna fint på rivjärnet. Pressa saften ur apelsinerna i en kastrull. Tillsätt socker och Sweet Chili Sauce. Red av såsen med arrowrot blandningen och låt koka upp.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.