Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksparfait

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta finns återkommande på mitt julbord.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda äggulor, socker, sirap, vatten och kryddor i en kastrull , ej av aluminium.
  2. Sjud blandningen under kraftig vispning tills du får en tjock kräm.
  3. Låt krämen kallna. Rör då och då i den under tiden. Vispa grädden hårt. Grovkrossa pepparkakorna.
  4. Rör ned grädde och pepparkakor i äggkrämen Frys i 4 timmar. Mm va gott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.