Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksparfait

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En gudomlig efterätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka ihop ingredienserna till kryddlagen tills hälften återstår. Vispa ihop äggulor och socker pösigt i en skål.
  2. Ställ skålen i hett vattenbad och vispa kraftigt tills krämen blir tjock och skummig. Blanda i kryddlagen och låt svalna.
  3. Tillsätt hårt vispad grädde och hackade pepparkakor. Blanda väl. Häll upp i en enliters sockerkaks-form och ställ i frysen över natten.
  4. Ta fram parfaiten en stund före serveringen och servera med t ex exotiska frukter och jordgubbssås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.