Instruktioner
Blanda samman äggulor, socker sirap, vatten och kryddor i en kastrull ( ej av aluminium ).
Sjud blandningen under kraftig vispning tills du får en tjock kräm.
Låt krämen kallna.
Rör då och då i den under tiden.
Vispa grädden till skum.
Grovkrossa pepparkakorna.
Rör ner grädde och pepparkakor i äggkrämen.
Fördela krämen i 6 portionsformar eller lägg den i en stor form.
Ställ formarna i frysen minst 4 timmar.
Skala alla citrusfrukterna och skär loss hinnfria klyftor.
Lägg dem i en skål och häll över likören.
Blanda ner några myntablad.
Låt stå kallt några timmar.
Tag fram parfaiten 10 - 15 min innan den ska serveras.
Doppa formen hastigt i ljummet vatten.
Stjälp upp parfaiten på tallrikar.
Bjud citrussalladen till eller lägg den vackert runtom parfaiten.
Garnera med myntablad.