Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksrulltårta med grand marnier

 
Pepparkaksrulltårta med grand marnier
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Pepparkaksrulltårta med likör.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 250 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och pepparkakskrydda och vänd ner det i smeten. Rör ner mjölken. Bred ut smeten i en bakpappersklädd långpanna. Grädda i mitten av ugnen cirka 5 minuter. Stjälp upp kakan på ett sockrat bakpapper. Dra försiktigt bort pappret som kakan gräddats på. Låt kakan svalna. Vispa grädden ganska hårt och blanda i grand marnier. Bred grädden över kakan och rulla ihop försiktigt från långsidan. Rulla in kakan i pappret och låt den ligga med skarven ner.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.