Gillar du mjuk pepparkaka och saffran är detta rulltårtan för dig!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
denna är en klar favorit fick baka fler än än =)
Jättegod!
Av bilden att döma och ingridienserna ser det jättegott ut! Måste prova.
Det var mycket lätt bakad. Har bjudit mina kunder i dag i affären. De tyckte den var jätte god. Receptet ville de naturligt vis ha. Ska prova att göra dubbel sats nästa gång min plåt var för stor. Maria
Måste pröva det här, låter smarrigt!
Ska det inte vara vetemjöl också i degen.Gjorde den och den bllev så kompakt.
Den var god..har bakat 2...och de gick åt...mm...
Tyckte den blev så kompakt... tråkigt för den var ju ganska dyr med så mycket kesella vanilj i. Gjorde jag nåt fel?/Tova
Jätte god! Provade att ändra lite en gång och bytte ut kesellan mot philadelphia ost, blev toppen bra!
Min blev lite blek tycker jag, inte alls lika brun som på bilden?! Sedan upplever jag att den är lite för tjock (för min smak) ska prova ta mindre bakpulver kanske... smaskens och lite annorlunda i alla fall!
Jag bytte potatismjölet mot 1½ dl vetemjöl och bakpulvret mot 1 tsk bikarbonat, och det blev jättebra. Pepparkakor utan bikarbonat smakar inte riktigt.