Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksskålar med grädde och lingonsylt

 
Skriv ut

En pepparkaksvariant som passar fint till adventskaffet eller som efterrätt under julen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör, sirap och socker poröst. Blanda ihop alltsammans till en smidig deg.
  2. Rulla kulor av degen och tryck ut i små folieformar. Grädda i 175 grader ca 10 minuter. Låt kallna och plocka sen försiktigt ut pepparkaksskålarna ur formarna.
  3. Vispa grädde och fyll i formarna. Toppa med en klick lingonsylt.
  4. Man kan förenkla det genom att använda färdigköpt pepparkaksdeg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.