Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksskorpor

 
  • Serverar: 70 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Gott till glöggen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka valnötterna grovt. Rör smör, socker och honung poröst. Blanda i ägget, nöthacket, kryddor, citronskal och vaniljsocker. Blanda ner vetemjölet med bakpulver och forma 6 runda längder.
  2. Lägg dem på en bakplåtsklädd plåt. Grädda i 200 grader ca 15 minuter tills de fått lite färg. Låt svalna något.
  3. Skär sedan i sneda bitar och lägg snittytorna uppåt och grädda ytterligare ca 10 minuter. Låt kallna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.