- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
Otroligt gott med potatis, grönsaker efter tycke, den härliga såsen som blir av spadet och med lingon/gelé.
Väldigt enkelt och blir lätt en favorit!
Instruktioner
- Blanda kryddorna och gnid in i steken. Bryn steken i margarinet så steken får fin färg och fyll på därefter med 2 dl vatten + vitlöksklyftorna och bräsera steken färdigt på låg värme (2-3). Tag ur steken ur grytan och lägg på ett fat för uppskärning. Använd skyn med att blanda i grädden och crème fraichen och red ut med mjölet.
- Mycket gott till kokt potatis, kokt broccoli och med lingonsylt/ vinbärsgelé eller annan gelé efter tycke och smak!
Går till ca 4-6 personer beroende på hur hungriga magarna är!
Publicerat den
3 maj 2010
Kommentarer
Skriv kommentar
Typ av lämplig gryta och bryning (bild)
Ny bild!