Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkakstryffel

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp grädden i en kastrull. Lägg i smör o chokladen i bitar. Låt det smälta på lå värme. Rör i kanel o kardemumma. Låt svalna o sedan halvstena i kylen. Rör några gånger så att inte fettet flyter upp på ytan. Forma runda tryfflar med en tesked. Pudra över kakao o låt tryfflarna stelna i kylen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Bodil56 29 november 2008

    Mycket gott och juligt. Får fyra stjärnor av mig.

  • sarsun 16 december 2008

    Mycket gott :) Blir lite extra mumsigt om man skippar kakao och istället doppar dem i vit choklad

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.