Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkakstryffel

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Underbart goda tryfflar med julig smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär smöret i små kuber. Låt det bli rumsvarmt. Hacka chokladen i småbitar och lägg i en bunke.
  2. Koka upp grädden. Häll grädden över chokladen och rör ihop tills det blir en smet. Tillsätt glöggen och vänd i smöret. Häll upp i en form och låt stelna i kylskåp.
  3. Mortla/krossa pepparkakorna till smulor. Forma kulor av tryffelsmeten. Rulla dem i pepparkakssmulorna och förvara i kylskåp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.