Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkakstryffel 2

 
Skriv ut

Mäktigt och gott till jul. Nästa gång ska jag byta ut hälften av den mörka chokladen mot mjölkchoklad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädde och florsocker i en kastrull. Lägg i smör och choklad i bitar. Låt det smälta på svag värme.
  2. Rör i kanel, kardemumma, nejlikor och ingefära. Låt svalna och sedan halvstelna i kylen.
  3. Forma runda tryfflar med händerna. Pudra över kakao och låt tryfflarna stelna i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.