Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkryddad fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Serveras med färskkokt pasta eller pressad potatis (pasta godast). En rätt som inte är så kraftig men ändå mycket smakrik.

Ingredienser

Instruktioner

Putsa filen och skär den i 2,5 cm tjocka skivor. Ställ bitarna på högkant och platta ut med handen. Strö grönpeppar och salt på ena sidan svartpeppar och salt andra sidan. Lägg dom i pannan och bryn ca 3 minuter på varje sida i Smör+rapsolja. Lägg upp biffarna i en ugnssäker form. Koka upp vatten buljong och löken i en gryta. Låt det koka i ca 10 minuter blanda sedan i Crème Fraiche, Dijon senap, soya red med majsenamjöl smaka av med vitpeppar och salt. Slå såsen över biffarna strö över riven parmesanost sätt in i ugnen i 225 grader tills såsen kokar i kanterna. Ta ut och strö över hackad persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.