Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparlax

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Gott! Jag åt denna maträtt med Champinjonrisoni och Kall Mango Chutney-sås.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Tina laxfiléerna om de är frysta. Smöra en ugnsfast form. Lägg i filéerna, pensla dem med fett, salta och peppra. Sätt in i ugnen 15-20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • margitkallgren 16 mars 2009

    Det här skall jag prova. Låter verkligen gott! Margit

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.