Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparmints kyssar

 
  • Serverar: 60 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Vispa samman äggvitorna lätt med en gaffel. Tillsätt florsockret och pepparmintsoljan.Knåda massan tills den är smidig. Rulla massan till kulor och lägg dempå ett smörpapper. Platta till dem lite.Ställ kyssarna torrt och varmt för att torka, tar ca 1 - 2 dygn.Smält blockchokladen i vatten bad, lägg en klick på varje kyss.Förvara chokladkyssarna i en burk med smörpapper mellan varje lager.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.