Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparonata

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

155 kalorier per portion. Pepparonata är en italiensk paprikagryta som har vacker färg och sting i smaken. Servera med kött, fisk eller som vegetariskt alternativ.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Skiva vitlöksklyftorna tunt. Fräs de under omrörning i en stor stekpanna med oljan ca 5 minuter tills hacket mjuknat.
  2. Hacka paprika och blanda ner paprika, krossade tomater, vinäger, honung. Låt koka upp och sjuda sakta i 10 minuter tills röran tjocknat något.
  3. Smaksätt med salt och peppar och servera.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.