Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparot och valnötsröra till rökt fisk

 
  • Serverar: 1-6 portioner
Skriv ut

Nyrökt fisk, fortfarande lite ljummen... majsbröd.... denna röra på fisken ... och en kall öl... Det finns inte tillräckligt många ord för att beskriva denna maträtt...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda pepparot i creme fraiche, börja försiktigt med 1 msk, lite citron saft, nötter Smaka av med salt och peppar..Låt stå en stund. Eventuellt lite mera pepparrot och citron efter smak...
  2. På med fiskeröken... och in med nyfångad regnbåge... öring... ;-)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.