Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparrotsbröd i bakmaskin

 
Skriv ut

Gjorde detta bröd för att ha vid tillagning av landgångar, där jag ville ha lite mer smak än på vanligt vitt bröd. Resultatet blev mycket lyckat med en lätt pepparrotssmak. Brödet blev även extra saftigt genom den nästan fördubblade smörmängden mot normalt.

Ingredienser

Instruktioner

Tillsätt alla ingredienser utom pepparroten i bakmaskinens degbunke i den ordning de står i ingredienslistan. Starta maskinen på normalprogram 900 g bröd. Vid pipet för andra knådningen tillsätts pepparroten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.