Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparrotsfärs

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag har ätit den flera gånger och varje gång är den lika god!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader grader. Låt ströbrödet svälla i grädden ca 10 min.. Blanda i köttfärs, potatismjöl, örtsalt och peppar. Forma färsen på ett ugnssäkert fat till en ganska platt limpa. Gör en fördjupning i mitten. Skär tomaterna i bitar. Smält smöret och blanda ner pepparrot, ströbröd och persilja. Lägg tomaterna i fördjupningen på köttfärslimpan och strö över kryddsmöret. Stek i mitten av ugnen 30-35 min.

Kommentarer (1)

  • Challan 23 november 2008

    Tror du det går bra med qourn istället för det andra lr? Verkar god:D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.