Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparrotsgratinerad kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En kasslerrätt med ädelost

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°
  2. Skala och skiva palsternackan Koka den i lättsaltat vatten i c:a 5 min låt den rinna av
  3. Lägg den på ett smort ugnssäkert fat Skär kasslern i skivor och lägg ovanpå Blanda sås ädelost, pepparrot och persilja
  4. Häll såsen över kasslern Gratinera i mitten av ugnen 15-20 min Serveras med potatis + sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.