Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparrotsgratinerad kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Smidig vardagsmat!

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 225 grader. Skala och skiva potatisen i cm-tjocka skivor. Koka den i lättsaltat vatten 5 minuter. Låt den rinna av och häll sedan över den i en ugnssäker form. 2. Grovriv ädelosten. Blanda den med creme fraiche, matlagningsgrädde och vatten. Häll såsen över potatisen. 3. Skär kassler i skivor. Lägg skivorna över potatisen. 4. Gratinera i mitten av ugnen 25-30 minuter. Strö lite hackad persilja och riven pepparrot över vid serveringen. Servera tillsammans med lättkokta broccolibuketter och sockerbönor eller sockerärtor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.