Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparrotsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med mixade korvar och tomat. Recept av landslagskocken Tom Sjöstedt.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka, vitlök och skär rödlök i skivor. Skiva all korv tunt. Fräs korv, lök och vitlök i oljan. Tillsätt tomatpuré på slutet. Häll i tomater, kycklingbuljong, chilisås och citron. Låt koka 5 minuter och smaka av med pepparrot, salt och svartpeppar. Kvarta potatisen och blanda i innan servering. Garnera med citronskal och plockad dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.