Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

PEPPARROTSKASSLER

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt, lätt och jättegott

Ingredienser

Instruktioner

SKÄR KASSLERN I HALVCENTIMETERTJOCKA SKIVOR. LÄGG SKIVORNA LITE OMLOTT MED DEN RIVNA PEPPARROTEN EMELLAN PÅ ETT UGNSSÄKERT FAT. VISPA SAMMAN GRÄDDE, CHILISÅS OCH SHERRY. SLÅ BLANDNINGEN ÖVER KASSLERN. SÄRA LITE PÅ SKIVORNA SÅ BLANDNINGEN OCKSÅ KOMMER NER MELLAN DEM. GRATINERA BUBBLANDE HETT I 225 GRADER VARM UGN I CA 20 MIN. GARNERA RÄTTEN MED PERSILJA OCH LITE EXTRA PEPPARROT. SERVERA MED FÄRSKPOTATIS OCH SOCKERÄRTOR ELLER SALLAD

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.