Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparrotskött à la Viktväktarna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

3½ points per portion

Ingredienser

Instruktioner

Lägg köttet i en kastrull, häll på vattnet (vattnet ska vara i höjd med köttet) tillsätt salt och koka upp. Skumma. Tillsätt pepparkorn och låt köttet sjuda under lock tills det är mört (ca 1 timme). Lägg i de ansade grönsakerna då 30-40 minuter av koktiden återstår. Låt buljongen kallna och lyft bort fettskorpan som bildats. Fräs samman margarin och mjöl. Späd under omrörning med vätskan och låt koka 3-5 minuter, smaksätt med pepparrot. Skär köttet och grönsakerna i skivor eller bitar. Lägg tillbaka kött och grönsaker i såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.