Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparrotskryddad skagenröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till bakad potatis, eller som förrätt på ett rostat bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sila av lagen på kräftstjärtarna och hacka dem sedan grovt. Finhacka rödlöken.
  2. Blanda rödlöken, dillen, crème fraichen och kesellan i en bunke. Tillsätt pepparroten och citronsaften. Smaka av med salt och peppar. Vänd i kräftorna och garnera med stenbitsrom, dill, gräslök, rödlök och citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.