Bekväm mat som i stor del sköter sig själv. Bjud på ett gott bröd och resten av pepparrotssmöret till.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 250 grader.
- Ansa och hyvla squashen tunt med hjälp av osthyvel. Strimla paprikahalvorna och skär löken i bitar.
- Ansa champinjonerna och dela dom i mindre bitar. Stek dom i lite matfett i en traktörpanna. Krydda med salt och peppar. Ta upp champinjonerna. Lägg i lite mer matfett i pannan och fräs grönsakerna ett par minuter.
- Skär limen i klyftor.
- Blanda samman ingredienserna till pepparrotssmöret.
- Klipp 8 smörgåspapper som är lika stora som en mattallrik. Lägg grönsaksbädden mitt på 4 av pappersarken. Placera svampen ovanpå och lägg lax-skivorna överst. Fördela några limeklyftor på laxen och lägg på en klick pepparrotssmör. Lägg sedan ett pappersark ovanpå varje portion. Vik samman papperen noga, så att paketen blir täta.
- Lägg laxpaketen på en plåt och placera den mitt i ugnen i 3-5 minuter.
- Servera paketen direkt på varma tallrikar med ett gott bröd och resten av pepparrotssmöret.
Publicerat den
7 januari 2011
Liknande recept
Skriv kommentar