Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparrotslax i paket

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bekväm mat som i stor del sköter sig själv. Bjud på ett gott bröd och resten av pepparrotssmöret till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Ansa och hyvla squashen tunt med hjälp av osthyvel. Strimla paprikahalvorna och skär löken i bitar.
  3. Ansa champinjonerna och dela dom i mindre bitar. Stek dom i lite matfett i en traktörpanna. Krydda med salt och peppar. Ta upp champinjonerna. Lägg i lite mer matfett i pannan och fräs grönsakerna ett par minuter.
  4. Skär limen i klyftor.
  5. Blanda samman ingredienserna till pepparrotssmöret.
  6. Klipp 8 smörgåspapper som är lika stora som en mattallrik. Lägg grönsaksbädden mitt på 4 av pappersarken. Placera svampen ovanpå och lägg lax-skivorna överst. Fördela några limeklyftor på laxen och lägg på en klick pepparrotssmör. Lägg sedan ett pappersark ovanpå varje portion. Vik samman papperen noga, så att paketen blir täta.
  7. Lägg laxpaketen på en plåt och placera den mitt i ugnen i 3-5 minuter.
  8. Servera paketen direkt på varma tallrikar med ett gott bröd och resten av pepparrotssmöret.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.