Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparrotsmakrill

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En typisk sommarrätt. Den är kanon på en het sommardag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen och lägg i dillen.
  2. Dra av skinnet på makrillen och dela dem på längden.
  3. Under tiden potatisen kokar så blanda till såsen. Ställ den färdiga såsen i kylen tills du ska servera maten.
  4. Servera potatis, makrill och sås med citronklyftor.
  5. Tips: Servera ärtpesto till. det receptet hittar du i min kokbok.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.