- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Pepparroten kan variera i styrka så prova er fram med mängden till marinaden.
Instruktioner
- Skär kycklinginnerfilén i 2 cm stora bitar. Blanda riven pepparrot med soja, 1 dl vatten och honung i en bunke. Lägg ner kycklingen i bunken och blanda med marinaden.
Koka ris.
Strimla vitkål och paprika. Skala och skär morötter i tunna stavar. Skär rödlök i klyftor och zucchini i 1 cm breda halvmånar. Kärna ur och finhacka chilin. Skär champinjoner i fjärdedelar.
- Hetta upp neutral olja i en stekpanna och fräs grönsakerna och svampen i tre omgångar på hög värme i 4 minuter/omgång. Lägg grönsakerna i en övertäckt skål allteftersom de blir klara, klipp över persilja och krydda med 2 krm salt. Blanda runt.
- Stek kycklingen med marinaden på hög värme i stekpannan i 5 minuter.
Servera kycklingen med de wokade grönsakerna och riset.
Publicerat den
2 februari 2011
Liknande recept
Skriv kommentar