Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparrotssås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt till bogkött

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp buljongen. Vispa eller skaka ihop mjölk och mjöl. Rör ner detta i spadet. Låt småkoka ca 5 min. Smaka av med kryddorna

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • catwomisen 9 juni 2008

    Måste rekomendera den här såsen. Visserligen hittade jag ingen pepparrot, men wasabi funkade fin fint det med :) Lite stekta nötköttsbitar, pasta och denna såsen... mums!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.