Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparrotssoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna soppan är jättelätt att göra och är jättekrämig och god! Som det stod i Expressen, därifrån receptet kommer: "Genialt enkelt recept på en härlig, krämig soppa med klassiska smaker"

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp en liter vatten tillsammans med buljongtärningarna.
  2. Rör ner mjukosten i buljongen. Rör i creme fraichen. Rör ut maizenan i lite vatten och vispa ner den i soppan. Kläm ut 6-7cm riven pepparrot och blanda ner det i soppan. Smaka av med salt.
  3. Servera med strimlad, rökt lax, klippt gräslök och eventuellt en klick vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.