Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6-10 portioner
Skriv ut

Supergott är detta till rökt kött.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda allt och kör några sekunder med elvispen. Lägg på lite persilja. färdig att ätas.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • Evia 6 januari 2009

    Den e såååååååå mumsig

  • catarina68 8 juli 2012

    Låter jättegott, och man slipper de läskiga tillsatserna i färdigköpt pepparrotsvisp på tub. Undrar en sak - Winborgs pepparrot finns på burk à 45 och 90 g. Vilken använder du?

  • catarina68 10 juli 2012

    Jättegod, rekommenderas varmt!!!

  • Gillsan 10 juli 2012

    Åh tack så jättemycket vad kul att ni tyckte om den:)

  • steen.myrseth@gmail.com 13 juli 2012

    Hej på er alla pepparrotsälskare! Köp färsk pepparrot i stället för den på burk, mycket godare, mycket billigare. Pepparrot går utmärkt att frysa (oskalad) och riva vid behov. Allt är godare an den på burk!!

  • thorning 30 januari 2013

    Ska det verkligen vara en hel dl pepparrot ?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.