Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Krossa svart- & rosépeppar var för sig i en mortel. Skala och finhacka löken, fräs den med lök och svartpeppar. Häll över cognacen och reducera en aning. Tillätt grädde och kalvfond och koka ihop till simmig sås. Blir såsen för simmig kan den alltid redas av med en maizenaredning. Strö över rosépeppar vid servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Hemkocken 9 oktober 2009

    Riktigt god blev såsen. Rekomenderas!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.