prova detta klassiska recept på pepparstek. Den krämiga såsen är enkel att laga och smakar gudomligt!
Instruktioner
- Skär bort ev fett från schnitzlarna och platta till dem lätt. Krossa pepparkornen och blanda dem med salvian på en tallrik.
- Panera schnitzlarna med peppar- och salviablandningen. Tryck till med fingrarna så att båda sidorna täcks väl.
- Hetta upp oljan i en teflonstekpanna. Lägg ner schnitzlarna och stek dem i ca 15 minuter på medelvärme. Vänd dem en gång. Lägg schnitzlarna på ett uppvärmt serveringsfat och täck över med aluminiumfolie.
- Häll vinet eller buljongen i stekpannan så att vätskan blandas med köttskyn och stekresterna. Sätt upp värmen och koka upp. Blanda ner crème fraiche och koka upp under omrörning. Servera såsen med pepparschnitzlarna.
- Servera med grillade champinjon- och tomathalvor och hasselbackspotatis.
Publicerat den
30 december 2007
Liknande recept
Skriv kommentar