Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Per-Anders fiskpanna

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Har gjort den många år och den blir lika uppskattad fortfarande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt fiskblocket tina lite. Skär sedan fiskblocket i ca 2 cm tjocka skivor. Vänd bitarna i mjölet. Smält smöret i en låg vid kastrull och rör ner curry och paprika. Vänd fiskskivorna i det kryddade smöret. Strö över salt och häll i vattnet. Låt fisken sjuda under lock tills den är kokt, 10-12 minuter. Strö över hackat ägg, hackad persilja och tomattärningarna.
  2. Servera med potatismos eller pressad potatis, ris går också bra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.