Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pernillas räksmörgås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Jättegoda! Har inga direkta mått på mängden ingredienser , brukar göra "på känn.".

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka äggen och äpplena grovt. Äggen ca 2 cm bitar och äpplena 1 cm bitar. Lägg i skål/bunke.
  2. Blanda i gräddfil och majonnäs efter smak och hur tjock/lös man vill ha "röran". Smaksätt med salt och peppar.
  3. Smöra brödet och lägg på en tallrik. Lägg på en stor klick med röran och sedan skalade räkor uppepå det. Ev dekorera med citronskiva och dillkvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.